Klantbeoordelingen

Voeg uw beoordeling toe
Ik heb Tickopur R33 - en RW77 bestelde om apparatuur en printplaten vol roet, na brand/rookschade te reinigen en dat werkt super in mijn 30l Ultrasoonreiniger!!
Marco
Waardering
100%
Wij gebruiken Tickopur TR33 al meer dan 20 jaar, dit is een goed en mild reinigingsmiddel, uitermate geschikt voor aluminium en messing delen. Bij ultra center is dat te koop voor een goede prijs, en het wordt nog vlot verzonden ook!
wh
Waardering
100%
Zeer tevreden.
Majić
Waardering
100%
Mooi apparaat en snel geleverd, stil in gebruik.
de Vries
Waardering
100%
Levering en bestelling verliepen snel. Apparaat conform verwachtingen. Gebruik het apparaat om vulpen-punten met vastzittende inkt te reinigen. Tot nu verloopt dit goed, maar soms zijn meerdere 'beurten' nodig voor volledige reiniging.
Rob
Waardering
80%
Snelle levering en apparaat ziet er solide uit. Hij maakt alleen wel veel lawaai door de metalen korf. Ik had liever een korf van kunststof gehad. Verder precies volgens de beschrijving.
els kiljan
Waardering
80%
Bestelling en levering verliepen vlot. Schoonmaakmiddel R33 eenmaal gebruikt. Had iets meer verwacht van schoonmaak kracht.
Niels
Waardering
80%
Good service.
Esposito
Waardering
100%
Heel snelle bevestiging en levering.
Karien
Waardering
100%
Zeer goede ervaring, super service en communicatie, snelle levering.
PHV
Waardering
100%
De site is duidelijk en overzichtelijk, het is dan ook niet moeilijk om het juiste product te vinden voor toepassingen. Het product wat ik gebruik voldoet dan ook geheel aan de wens. Prijs/kwaliteitverhouding is bijzonder goed. De snelheid waarmee het werd afgehandeld is goed. Ik zal deze firma dan ook aanraden bij kennis/vrienden.
albert
Waardering
100%
Scherpe prijs en snelle levering,
Marco
Waardering
100%
Prima spul en snelle levering.
Gert
Waardering
100%
Snelle levering van het product, en voldoet aan de geleverde produkten.
Ferrie Hagebeek
Waardering
100%
Goed en vriendelijk geregeld.
Sam
Waardering
60%
Werkt uitstekend, snelle levering en goede prijs.
Rinus
Waardering
100%
Fantastische service, snel en efficiënt.
Loe
Waardering
100%
Tickopur werkt prima, niet helemaal duidelijk wat de optimale temperatuur is voor het reinigen van carburateurs. Snelle verzending.
Marc Bruna
Waardering
100%
Goede info, uitgebreid assortiment, snelle verzending.
Jan van Drenth
Waardering
100%
Via Ultrasoonreiniger.com tickopur R33 besteld voor het reinigen van carburateurs. Advies over dit product was goed beschikbaar via de website. Het product zelf werkte zeer effectief. Op de website werd 15 minuten aangeraden na deze tijd waren de carburateurs zo goed als nieuw. Levering was binnen de aangegeven termijn. Prima site, goed product, zeer goede informatie voorziening
Tim blanken
Waardering
100%