Verzending

Super snelle levering in Nederland en België
Besteld en betaald u op werkdagen voor 15:00 uur dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag aangetekend en verzekerd verstuurd.

Levertijden
In Nederland worden bestellingen meestal de volgende werkdag geleverd, levering naar België duurt normaal gesproken 2 werkdagen. Tijdens een vakantieperiode of feestdagen kan het zijn dat de levering iets langer duurt.

Verzendkosten
De verzendkosten zijn afhankelijk van het totaalgewicht van uw bestelling en het land van aflevering. Bij het afrekenen van uw bestelling worden de verzendkosten automatisch berekend.

Leveringsprocedure Nederland
Uw bestelling wordt verzonden via vervoerder PostNL. Wanneer u niet thuis bent laat de vervoerder een bon bij u achter met een telefoonnummer dat u kunt bellen. U overlegt dan zelf of ze het pakket nog een keer bij u aanbieden of dat u het zelf afhaalt. Uw bestelling blijft in depot totdat u heeft gereageerd. 
Onze vervoerders leveren pakketten op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur af. De meeste leveringen vinden ’s ochtends of vroeg in de middag plaats. Over het precieze tijdstip kunnen de vervoerders geen indicatie geven. Pakketten worden nooit bij buren afgegeven. Een pakket wordt pas na tekening van ontvangst afgegeven. De leveringsprocedure in België kan op sommige punten afwijken.

Ophalen op afspraak in Zwolle
Tijdens het afronden van uw bestelling kunt u kiezen voor de verzendoptie "Ophalen in Zwolle". U dient voor het afhalen eerst uw bestelling te plaatsen en af te rekenen via onze webshop. De factuur uit onze shop dient als afhaalbewijs. U kunt tijdens kantooruren een afhaalafspraak met ons magazijn maken via het telefoonnummer 038-2022202.

Het afhaaladres is:
Faradaystraat 21
8013PH Zwolle
Nederland

Beschadigingen
Als uw pakket beschadigd is tijdens het transport, laat dit dan meteen bij ontvangst aantekenen. Dit voorkomt problemen bij het verhalen van schade. Meldt de schade ook direct aan Ultra Center Europe en voeg zo mogelijk een foto van de schade bij.