Garantie en Service

U heeft op onze producten een garantie van 1 jaar op materiaal en/of fabricagefouten. De garantieperiode begint op de dag van aflevering. Eventuele gebreken binnen de garantietermijn dient u binnen 14 dagen nadat deze door u zijn geconstateerd aan ons te melden via ons contactformulier. Ter voorkoming van verdere schade dient u het apparaat direct uit te zetten. Daarna kunt u het apparaat ter reparatie aan ons opsturen. 
Belangrijk: de garantie vervalt als er onvakkundig gebruik is gemaakt van uw ultrasoon reiniger of als blijkt dat gewerkt is met ongeoorloofde reinigingsmiddelen of chemicaliën. Ook dient de tank altijd met voldoende vloeistof gevuld te zijn geweest.

Herroepingsrecht voor particulieren 
Op alle ultrasoon reinigers is voor particulieren een niet-goed-geld-terug garantie van toepassing. Indien u aanspraak wil maken op de niet-goed-geld-terug garantie, dient u dit binnen 14 dagen na ontvangst te melden. Na 14 dagen vervalt het recht op garantie. U kunt alleen aanspraak maken op terugbetaling van het volledige aanschafbedrag als het product ongebruikt, onbeschadigd en in de oorspronkelijke verpakking kunt terugsturen. Alleen als u aan deze voorwaarden voldoet heeft u de mogelijkheid een vervangend artikel uit te zoeken of te kiezen voor een restitutie van het betaalde bedrag.

Termijnen herroepingsrecht 
U dient binnen 14 dagen na ontvangst van de producten via ons contactformulier aan te geven dat u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht. Vervolgens dient u binnen 14 dagen de producten op eigen kosten naar ons terug te sturen. Nadat wij u producten hebben terugontvangen en hebben gecontroleerd zullen wij na goedkeuring het door u betaalde bedrag binnen 14 dagen terugstorten op uw rekening. 

Reparatie
Onze service stopt niet na de garantietermijn. Wanneer uw machine een storing heeft kunt u een verzoek tot reparatie indienen via ons contactformulier. Zodra wij uw melding hebben ontvangen nemen wij contact met u op. Voor het onderzoeken van uw machine rekenen wij een bedrag van € 49,- (excl. btw). Voor dit bedrag onderzoeken wij uw machine, brengen wij advies uit en sturen wij u een offerte voor de reparatiekosten. U dient er rekening mee te houden dat wij 4-6 weken nodig hebben voor bestellen van onderdelen, reparatie en het retour sturen van uw ultrasoonreiniger.

Retourneren
Als u artikelen wilt terugsturen verzoeken wij u dat vooraf aan ons te melden via het e-mail contactformulier, met vermelding van de reden.

De retourzending moet worden begeleid door:
a. De originele factuur 
b. Uw naw- gegevens
c. Uw banknummer
d. De reden van het retourneren.

Wij behouden het recht voor om eventuele kosten, die voortvloeien uit het feit dat u zich niet aan deze manier van retourneren houdt, in rekening te brengen.

Klachten
Een goede relatie met onze klanten is voor ons van groot belang. Op- of aanmerkingen die ten goede komen aan een betere service zijn bij ons van harte welkom. U kunt uw suggestie doormailen via ond contactformulier.