Stammopur ultrasoon vloeistof

Stammopur ultrasoon reiniger vloeistof

De kwaliteit en snelheid van uw ultrasone reiniging wordt niet alleen bepaald door de reinigingskracht van uw reiniger. Ook de juiste ultrasone reinigingsvloeistof is belangrijk. Stammopur biedt reinigingsvloeistoffen die met name geschikt zijn voor medische en dentale toepassingen en is bestemd voor professioneel gebruik. Bijvoorbeeld voor het reinigen van instrumenten in ziekenhuizen, operatiekamers en bij tandartsen, voor het verwijderen van gips of cement of het reinigen van protheses. Bij bestelling van meerdere verpakkingen tegelijk biedt Ultra Center Europe u een aantrekkelijke korting!


Is Stammopur ultrasoon vloeistof voor medische en dentale toepassingen geschikt?

De kwaliteit en snelheid van uw ultrasone reiniging wordt niet alleen bepaald door de reinigingskracht van uw reiniger. Ook de juiste ultrasone reinigingsvloeistof is belangrijk. Stammopur biedt reinigingsvloeistoffen die met name geschikt zijn voor medische en dentale toepassingen en is bestemd voor professioneel gebruik. Bijvoorbeeld voor het reinigen van medische instrumenten in ziekenhuizen, operatiekamers en bij tandartsen, voor het verwijderen van gips of cement of het reinigen van protheses. Door de toevoeging van het ultrasone desinfectiemiddel aan het water is er sprake van een snellere ultrasone reiniging en zal het vuil ook beter worden verwijderd.
Bij bestelling van meerdere verpakkingen tegelijk biedt Ultra Center Europe u een aantrekkelijke korting!

Waarvoor kan Stammopur ultrasoon reiniger vloeistof gebruikt worden?

Stammopur kan ook worden gebruikt voor het reinigen van onder andere kunstgebitten en kronen. Stammopur is een ultrasone reinigingsvloeistof die intensief reinigt en hierbij tevens desinfecteert. Indien u Stammopur wilt gebruiken voor dentale doeleinden, wordt Stammopur RD5 aangeraden. Bij het gebruik van Stammopur moet u erop letten dat de ideale concentratie vloeistof per vloeistof verschilt.