Indirecte ultrasone reiniging

Voor het reinigen van kleine voorwerpen kunt u het beste gebruik maken van indirecte reiniging. Ook voorwerpen van glas of andere gevoelige materialen kunt u, om mogelijke beschadiging te voorkomen, het beste indirect reinigen. Ook als u gebruik wilt maken van een andere vloeistof dan het basisbad is indirecte reiniging een mogelijkheid die veel vloeistof bespaart.
Tickopur J80U is een vloeistof die niet rechstreeks in de tank toegepast mag worden. Bij gebruik van deze vloeistof is indirecte ultrasone reiniger daarom noodzakelijk.

Indien u indirect reinigd wordt de vloeistof in de tank niet vervuild. De vloeistof in de tank dient dan als contactvlooeistof. De contactvloeistof kan gewoon water zijn, maar het is beter deze vloeistof te mengen met 5% Tickopur R33. 

U kunt indirect reinigen door gebruik te maken van een gatendeksel en een glasbeker eventuee aangevuld met een zeefkorf. U vindt alle accessoires die u nodig hebt voor indirecte reiniging onder de categorie ‘Accessoires ultrasone reiniger’. Uiteraard dient u bij het kiezen van de accessoires erop te letten dat deze passen in uw ultrasone reiniger. Alle reinigers benodigde accessoires zijn los verkrijgbaar. Kunt u de door u benodigde accessoires niet vinden op onze website, neem dan even contact met ons op via onze servicedesk.