Stammopur GR - 2 liter fles

Stammopur GR - 2 liter fles

Stammopur GR - 2 liter fles

€ 122,21 € 101,00
Stammopur GR is een ultrasoon Vloeistof voor het reinigen van instrumenten en kan toegepast worden in klinieken, ziekenhuizen, operatie kamers en tandartsen etc. Alleen te gebruiken in een inzetbeker (indirecte reiniging).
Beschikbaarheid: Op voorraad
Binnen 2 werkdagen verzonden.
SKU
Stammopur GR
  • Koop 2 voor € 118,54 € 97,97 en bespaar 3%
  • Koop 6 voor € 117,32 € 96,96 en bespaar 4%
  • Koop 12 voor € 116,10 € 95,95 en bespaar 5%

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Toepassing:
Standaard intrumentenreiniger gemaakt van fosforzuur. Alleen te gebruiken in een inzetbeker (indirecte reiniging).


Waarschuwing: Stammopur en Tickopur ultrasoon vloeistoffen zijn bestemd voor professionele gebruikers en professioneel gebruik. De vermelde dosering is de maximale dosering bij het gebruik van kraanwater. Bij gebruik van demiwater dient een lagere dosering gebruikt te worden. Bij verkeerd gebruik kan het materiaal blijvend beschadigen. Test de vloeistof eerst voordat u deze in gebruik neemt.

Op deze website geven wij zo veel mogelijk informatie over het gebruik van ultrasoon vloeistoffen, deze informatie kan u helpen bij het kiezen van de juiste vloeistof maar mag niet gezien worden als advies. Het gebruik en toepassing van ultrasoonvloeistoffen is altijd voor uw eigen risico.

Meer informatie
SKU Stammopur GR
Merk vloeistof Bandelin Stammopur
Inhoud verpakking 2 liter fles
Uitzondering garantie Er is geen garantie voor schade aan voorwerpen door onjuist gebruik van onze ultrasoon vloeistoffen. Geopende verpakkingen kunnen niet worden geretourneerd.
Vloeistof eigenshappen Biologisch afbreekbaar
Reinigingstijd 2 - 15 minuten
Maximale dosering bij kraanwater 5 %
Zuurgraad Sterk zuur
pH waarde pH 1.9 bij 1%
Temperatuur 50-60 °C
Aantal liters 2 liter
Vloeistof waarschuwingen Alleen voor professionele gebruikers, Niet met andere middelen mengen, Lees eerst de datasheet en doe een test
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Alternatieven