Stammopur R - 2 liter fles

Stammopur R - 2 liter fles

Stammopur R - 2 liter fles

€ 47,19 € 39,00
Stammopur R wordt zeer veel gebruikt voor het reinigen van instrumenten door pedicures, schoonheidsspecialisten, beautysalons en kappers. Stammopur R wordt aanbevolen als contactreinigingsvloeistof bij indirecte reiniging met Stammopur GR. Alleen verkoop aan zakelijke klanten en niet aan particulieren.
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Stammopur R 2 liter
  • Koop 2 voor € 45,77 € 37,83 en bespaar 3%
  • Koop 6 voor € 45,30 € 37,44 en bespaar 4%
  • Koop 12 voor € 44,83 € 37,05 en bespaar 5%

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Verwijderd:
Hardnekkige, gedroogde verontreinigingen zoals bloed, afscheidingen, etc.

Van:
Stammopur R is geschikt voor alle gangbare materialen in de geneeskunde.

Toepassing:
Stammopur R wordt toegepast door een pedicure, schoonheidsspecialist, beautysalon of kapper voor het schoonmaken van instumenten. Teven wordt deze ultrasoon vloeistof aanbevolen als contactreinigingsvloeistof bij indirecte reiniging met Stammopur GR.


Waarschuwing: Stammopur en Tickopur ultrasoon vloeistoffen zijn bestemd voor professionele gebruikers en professioneel gebruik. De vermelde dosering is de maximale dosering bij het gebruik van kraanwater. Bij gebruik van demiwater dient een lagere dosering gebruikt te worden. Bij verkeerd gebruik kan het materiaal blijvend beschadigen. Test de vloeistof eerst en lees het veiligheidsblad goed door voordat u de ultrasoon vloeistof in gebruik neemt. Het veiligheidsblad van dit ultrasoon reinigingsmiddel kunt u vinden onder de link "PRODUCT DOWNLOADS".

Op deze website geven wij zo veel mogelijk informatie over het gebruik van ultrasoon vloeistoffen, deze informatie kan u helpen bij het kiezen van de juiste vloeistof maar mag niet gezien worden als advies. Het gebruik en toepassing van ultrasoonvloeistoffen is altijd voor uw eigen risico.

Meer informatie
Merk vloeistofBandelin Stammopur
Inhoud verpakking2 liter fles
Uitzondering garantieEr is geen garantie voor schade aan voorwerpen door onjuist gebruik van onze ultrasoon vloeistoffen. Geopende verpakkingen kunnen niet worden geretourneerd.
Vloeistof eigenshappenBiologisch afbreekbaar
Reinigingstijd3 - 10 minuten
Maximale dosering bij kraanwater3 - 5 %
ZuurgraadMild-alkalisch
pH waardepH 9.6 bij 1%
Temperatuur20-60 °C
Aantal liters2 liter
Vloeistof waarschuwingenAlleen voor professionele gebruikers, Niet met andere middelen mengen, Lees eerst de datasheet en doe een test
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Alternatieven