Stammopur Z - 5 liter can

Stammopur Z - 5 liter can

Stammopur Z - 5 liter can

€ 281,93 € 233,00
Stammopur Z is een cement verwijderaar en prothesereiniger. Deze vloeistof alleen gebruiken in een inzetbeker (indirecte reiniging). Stammopur Z is niet geschikt voor lichtmetalen.
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Stammopur Z 5 liter
  • Koop 2 voor € 273,47 € 226,01 en bespaar 3%
  • Koop 4 voor € 270,65 € 223,68 en bespaar 4%
  • Koop 8 voor € 267,83 € 221,35 en bespaar 5%

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

De Stammopur Z is een cementverwijderaar en prothesereiniger voor dentale instrumenten.


Waarschuwing: Stammopur en Tickopur ultrasoon vloeistoffen zijn bestemd voor professionele gebruikers en professioneel gebruik. De vermelde dosering is de maximale dosering bij het gebruik van kraanwater. Bij gebruik van demiwater dient een lagere dosering gebruikt te worden. Bij verkeerd gebruik kan het materiaal blijvend beschadigen. Test de vloeistof eerst en lees het veiligheidsblad goed door voordat u de ultrasoon vloeistof in gebruik neemt. Het veiligheidsblad van dit ultrasoon reinigingsmiddel kunt u vinden onder de link "PRODUCT DOWNLOADS".

Op deze website geven wij zo veel mogelijk informatie over het gebruik van ultrasoon vloeistoffen, deze informatie kan u helpen bij het kiezen van de juiste vloeistof maar mag niet gezien worden als advies. Het gebruik en toepassing van ultrasoonvloeistoffen is altijd voor uw eigen risico.

Meer informatie
Merk vloeistofBandelin Stammopur
Inhoud verpakking5 liter can
Uitzondering garantieEr is geen garantie voor schade aan voorwerpen door onjuist gebruik van onze ultrasoon vloeistoffen. Geopende verpakkingen kunnen niet worden geretourneerd.
Vloeistof eigenshappenBiologisch afbreekbaar, Sterk geconcentreerd
Reinigingstijd2 - 10 minuten
Maximale dosering bij kraanwater5%
ZuurgraadZuur
pH waardepH 1,9 bij 1%
Temperatuur20-60 °C
Aantal liters5 liter
Vloeistof waarschuwingenHoud de behandeltijd zo kort mogelijk, Niet gebruiken rechtstreeks in de tank, Alleen voor professionele gebruikers, Niet met andere middelen mengen, Lees eerst de datasheet en doe een test
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Alternatieven