Tickopur RW77 - 5 liter can

Tickopur RW77 - 5 liter can

Tickopur RW77 - 5 liter can

€ 99,60 € 82,31
Tickopur RW 77 is een fosfaatvrije speciaalreiniger met ammoniak. Tickopur RW77 wordt veel toegepast voor het ultrasoon reinigen van PCB's (printplanten), messing en koperen geweerhulzen en airbrush nozzles.
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Tickopur rw77 5 liter
  • Koop 2 voor € 96,61 € 79,84 en bespaar 3%
  • Koop 4 voor € 95,61 € 79,02 en bespaar 4%
  • Koop 8 voor € 94,61 € 78,19 en bespaar 5%

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Verwijderd:
Vet, olie, was, pigmenten, kleursluiers, boor- slijp- en polijstrestanten, vloeistoffen etc.

Van:
Metaal (geen lichtmetaal zink en tin), glas, ceramiek, kunststof, rubber, messing en RVS onderdelen etc.

Voorbeelden toepassing:
Revisie PCB's, printplaten, messing en koperen geweerhulzen.


Waarschuwing: Stammopur en Tickopur ultrasoon vloeistoffen zijn bestemd voor professionele gebruikers en professioneel gebruik. De vermelde dosering is de maximale dosering bij het gebruik van kraanwater. Bij gebruik van demiwater dient een lagere dosering gebruikt te worden. Bij verkeerd gebruik kan het materiaal blijvend beschadigen. Test de vloeistof eerst en lees het veiligheidsblad goed door voordat u de ultrasoon vloeistof in gebruik neemt. Het veiligheidsblad van dit ultrasoon reinigingsmiddel kunt u vinden onder de link "PRODUCT DOWNLOADS".

Op deze website geven wij zo veel mogelijk informatie over het gebruik van ultrasoon vloeistoffen, deze informatie kan u helpen bij het kiezen van de juiste vloeistof maar mag niet gezien worden als advies. Het gebruik en toepassing van ultrasoonvloeistoffen is altijd voor uw eigen risico.

Meer informatie
Merk vloeistofBandelin Tickopur
Inhoud verpakking5 liter can
Uitzondering garantieEr is geen garantie voor schade aan voorwerpen door onjuist gebruik van onze ultrasoon vloeistoffen. Geopende verpakkingen kunnen niet worden geretourneerd.
Vloeistof eigenshappenBiologisch afbreekbaar, Fosfaatvrij
Reinigingstijd1 - 10 minuten
Maximale dosering bij kraanwater1 - 5 %
Zuurgraadmild alkalisch
pH waardepH 9,9 bij 1%
Temperatuur20-80 °C
Aantal liters5 liter
Vloeistof waarschuwingenVoorzichtig met tin en zink, Alleen voor professionele gebruikers, Niet met andere middelen mengen, Lees eerst de datasheet en doe een test
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Alternatieven