Tickopur TR14 - 2 liter fles

Tickopur TR14 - 2 liter fles

Tickopur TR14 - 2 liter fles

€ 27,95 € 23,10
Tickopur TR 14 ultrasoon concentraat is een Flux verwijderaar. Tenside- en Silicaatvrij. Alkalisch, pH 11,7 (1%). Dosering 10%.
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Tickopur TR14 2 liter
  • Koop 2 voor € 27,12 € 22,41 en bespaar 3%
  • Koop 6 voor € 26,84 € 22,18 en bespaar 4%
  • Koop 12 voor € 26,56 € 21,95 en bespaar 5%

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Verwijderd:
Vet, olie en vingerafdrukken etc.

Van:
Metaal, ceramiek, kunststof, en rubber etc.

Waarschuwing:
Tickopur TR14 bevat ammoniak. U dient bij gebruik voor voldoende ventilatie te zorgen.


Waarschuwing: Stammopur en Tickopur ultrasoon vloeistoffen zijn bestemd voor professionele gebruikers en professioneel gebruik. De vermelde dosering is de maximale dosering bij het gebruik van kraanwater. Bij gebruik van demiwater dient een lagere dosering gebruikt te worden. Bij verkeerd gebruik kan het materiaal blijvend beschadigen. Test de vloeistof eerst en lees het veiligheidsblad goed door voordat u de ultrasoon vloeistof in gebruik neemt. Het veiligheidsblad van dit ultrasoon reinigingsmiddel kunt u vinden onder de link "PRODUCT DOWNLOADS".

Op deze website geven wij zo veel mogelijk informatie over het gebruik van ultrasoon vloeistoffen, deze informatie kan u helpen bij het kiezen van de juiste vloeistof maar mag niet gezien worden als advies. Het gebruik en toepassing van ultrasoonvloeistoffen is altijd voor uw eigen risico.

Meer informatie
Merk vloeistofBandelin Tickopur
Inhoud verpakking2 liter fles
Uitzondering garantieEr is geen garantie voor schade aan voorwerpen door onjuist gebruik van onze ultrasoon vloeistoffen. Geopende verpakkingen kunnen niet worden geretourneerd.
Vloeistof eigenshappenBiologisch afbreekbaar, Sterk geconcentreerd
Reinigingstijd30 - 180 seconden
Maximale dosering bij kraanwater10 %
ZuurgraadAlkalisch
pH waardepH 11,7 bij 1%
Temperatuur60-70 °C
Aantal liters2 liter
Vloeistof waarschuwingenBevat ammoniak, Alleen voor professionele gebruikers, Niet met andere middelen mengen, Lees eerst de datasheet en doe een test
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Alternatieven