Tickopur TR2 - 2 liter fles

Tickopur TR2 - 2 liter fles

Tickopur TR2 - 2 liter fles

€ 42,35 € 35,00

De Tickopur TR2 ultrasoon vloeistof is geschikt voor het verwijderen van mineraalafzettingen, vliegroest, pigmenten, slijp-, polijst- en schuurafzettingen, vetten oliën en wassen.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Tickopur TR2 - 2 liter
  • Koop 2 voor € 41,08 € 33,95 en bespaar 3%
  • Koop 6 voor € 40,66 € 33,60 en bespaar 4%
  • Koop 12 voor € 40,23 € 33,25 en bespaar 5%

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Verwijderd:
Mineraalafzettingen, vliegroest, pigmenten, slijp-, polijst- en schuurafzettingen, vetten oliën en wassen.

Van:
Metaal, glas, keramiek, kunststof, rubber.

Wees voorzichtig met:
lichte metalen, tin, zink

Tickopur TR2 wordt veel toegepast voor het reinigen van mineraalresidu van duikapparatuur zoals duik ademautomaten en toebehoren.


Waarschuwing: Stammopur en Tickopur ultrasoon vloeistoffen zijn bestemd voor professionele gebruikers en professioneel gebruik. De vermelde dosering is de maximale dosering bij het gebruik van kraanwater. Bij gebruik van demiwater dient een lagere dosering gebruikt te worden. Bij verkeerd gebruik kan het materiaal blijvend beschadigen. Test de vloeistof eerst en lees het veiligheidsblad goed door voordat u de ultrasoon vloeistof in gebruik neemt. Het veiligheidsblad van dit ultrasoon reinigingsmiddel kunt u vinden onder de link "PRODUCT DOWNLOADS".

Op deze website geven wij zo veel mogelijk informatie over het gebruik van ultrasoon vloeistoffen, deze informatie kan u helpen bij het kiezen van de juiste vloeistof maar mag niet gezien worden als advies. Het gebruik en toepassing van ultrasoonvloeistoffen is altijd voor uw eigen risico.

Meer informatie
Merk vloeistofBandelin Tickopur
Inhoud verpakking2 liter fles
Uitzondering garantieEr is geen garantie voor schade aan voorwerpen door onjuist gebruik van onze ultrasoon vloeistoffen. Geopende verpakkingen kunnen niet worden geretourneerd.
Reinigingstijd1 - 10 minuten
Maximale dosering bij kraanwater0.1 - 5%, bij gebruik kraanwater
pH waarde3.6
Aantal liters2 liter
Vloeistof waarschuwingenAlleen voor professionele gebruikers, Niet met andere middelen mengen, Lees eerst de datasheet en doe een test
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Alternatieven