Stammopur GR - 5 liter can

Stammopur GR - 5 liter can

Stammopur GR - 5 liter can

€ 281,93 € 233,00
Stammopur GR is een ultrasoon Vloeistof voor het reinigen van instrumenten en kan toegepast worden in klinieken, ziekenhuizen, operatie kamers en tandartsen etc. Alleen te gebruiken in een inzetbeker (indirecte reiniging).
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Stammopur GR 5 liter
  • Koop 2 voor € 273,47 € 226,01 en bespaar 3%
  • Koop 4 voor € 270,65 € 223,68 en bespaar 4%
  • Koop 8 voor € 267,83 € 221,35 en bespaar 5%

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Toepassing:
Standaard intrumentenreiniger gemaakt van fosforzuur. Alleen te gebruiken in een inzetbeker (indirecte reiniging).


Waarschuwing: Stammopur en Tickopur ultrasoon vloeistoffen zijn bestemd voor professionele gebruikers en professioneel gebruik. De vermelde dosering is de maximale dosering bij het gebruik van kraanwater. Bij gebruik van demiwater dient een lagere dosering gebruikt te worden. Bij verkeerd gebruik kan het materiaal blijvend beschadigen. Test de vloeistof eerst en lees het veiligheidsblad goed door voordat u de ultrasoon vloeistof in gebruik neemt. Het veiligheidsblad van dit ultrasoon reinigingsmiddel kunt u vinden onder de link "PRODUCT DOWNLOADS".

Op deze website geven wij zo veel mogelijk informatie over het gebruik van ultrasoon vloeistoffen, deze informatie kan u helpen bij het kiezen van de juiste vloeistof maar mag niet gezien worden als advies. Het gebruik en toepassing van ultrasoonvloeistoffen is altijd voor uw eigen risico.

Meer informatie
Merk vloeistofBandelin Stammopur
Inhoud verpakking5 liter can
Uitzondering garantieEr is geen garantie voor schade aan voorwerpen door onjuist gebruik van onze ultrasoon vloeistoffen. Geopende verpakkingen kunnen niet worden geretourneerd.
Vloeistof eigenshappenBiologisch afbreekbaar
Reinigingstijd2 - 15 minuten
Maximale dosering bij kraanwater5 %
ZuurgraadSterk zuur
pH waardepH 1.9 bij 1%
Temperatuur50-60 °C
Aantal liters5 liter
Vloeistof waarschuwingenAlleen voor professionele gebruikers, Niet met andere middelen mengen, Lees eerst de datasheet en doe een test
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Alternatieven