Tickopur R33 - 5 liter can

Tickopur R33 - 5 liter can

Tickopur R33 - 5 liter can

€ 85,00 € 70,25
Universeel ultrasoon reiningingsconcentraat. Vriendelijk voor alle materialen en hoog geconcentreerd dus zuinig in gebruik. Tickopur R33 is een universele reinigingvloeistof met corrosie bescherming.
Beschikbaarheid: Op voorraad
Binnen 2 werkdagen verzonden.
SKU
Tickopur r33 5 liter
  • Koop 2 voor € 82,45 € 68,14 en bespaar 3%
  • Koop 4 voor € 81,60 € 67,44 en bespaar 4%
  • Koop 8 voor € 80,76 € 66,74 en bespaar 5%

SNELLE LEVERING

LAGE PRIJZEN

GOEDE SERVICE

Verwijderd:
Algemene bevuiling, boor-, slijp- en polijstrestanten, olieachtige en vettige restanten, roet, inkt etc. van metaal, glas, keramiek, plastics, rubber etc.

Van:
Metalen waaronder aluminium, glas, keramiek, plastiek, rubber etc.

Voorbeelden toepassing:
Ademhalingsmaskers, brillen, airbrusch pistolen en nozzles, munten, printkoppen, laboratoria instrumenten, lamellen, motor onderdelen, gereedschappen, tattoo naalden, duikuitrusting en carburateurs.


Waarschuwing: Stammopur en Tickopur ultrasoon vloeistoffen zijn bestemd voor professionele gebruikers en professioneel gebruik. De vermelde dosering is de maximale dosering bij het gebruik van kraanwater. Bij gebruik van demiwater dient een lagere dosering gebruikt te worden. Bij verkeerd gebruik kan het materiaal blijvend beschadigen. Test de vloeistof eerst voordat u deze in gebruik neemt.

Op deze website geven wij zo veel mogelijk informatie over het gebruik van ultrasoon vloeistoffen, deze informatie kan u helpen bij het kiezen van de juiste vloeistof maar mag niet gezien worden als advies. Het gebruik en toepassing van ultrasoonvloeistoffen is altijd voor uw eigen risico.

Meer informatie
SKU Tickopur r33 5 liter
Merk vloeistof Bandelin Tickopur
Inhoud verpakking 5 liter can
Uitzondering garantie Er is geen garantie voor schade aan voorwerpen door onjuist gebruik van onze ultrasoon vloeistoffen. Geopende verpakkingen kunnen niet worden geretourneerd.
Vloeistof eigenshappen Biologisch afbreekbaar, Geschikt voor Aluminium, Met corrosie bescherming, Sterk geconcentreerd, Zachte reiniging
Reinigingstijd 1 - 10 minuten
Maximale dosering bij kraanwater 1 - 5 %
Zuurgraad mild alkalisch
pH waarde pH 9,9 bij 1%
Temperatuur 20-80 °C
Aantal liters 5 liter
Vloeistof waarschuwingen Voorzichtig met tin en zink, Alleen voor professionele gebruikers, Niet met andere middelen mengen, Lees eerst de datasheet en doe een test
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Alternatieven